Met uw huis en uw bezittingen wilt u geen risico’s lopen. Daarom beschermt u deze goed, of het nu gaat om uw woning zelf of alle spullen in huis. Ondanks goede voorzorgsmaatregelen, is schade niet altijd te voorkomen. Met een goede, uitgebreide woonhuisverzekering én inboedelverzekering dekt u zich in tegen de nare gevolgen van schade.

 

Inboedelverzekering
Meubels, vloerbedekking, geluidsapparatuur en kleding. Tezamen met alle andere goederen in uw huis vormen ze uw inboedel. De waarde van al uw spullen in huis is vaak veel hoger dan u denkt. Een goede inboedelverzekering met een uitgebreide dekking is daarom geen overbodige luxe.

 

Voordelen van een inboedelverzekering van GROS financiële partners zijn:

  • U krijgt de dekking die het beste bij u past
  • U bent verzekerd voor het juiste bedrag
  • Wij kunnen u de laagste premie aanbieden

 

Ben ik niet onderverzekerd?
Wanneer u onze inboedelwaardemeter invult, weet u exact voor welk bedrag u verzekerd moet zijn. U bent dan meteen vijf jaar lang gegarandeerd niet onderverzekerd!*
Vul de inboedelwaardemeter in!

 

Check regelmatig uw inboedelverzekering
Uw inboedel verandert regelmatig, omdat u iets nieuws aanschaft. Check uw inboedelverzekering daarom regelmatig. Wij helpen u graag bij het vaststellen van de juiste waarde van al uw spullen in huis. Wij raden u aan contact op te nemen met uw adviseur van GROS financiële partners wanneer u:

 

  • Nieuwe en duurdere apparatuur heeft gekocht zoals een tv, tablet, mobiel of pc
  • Spullen van grote waarde heeft geërfd of gekocht, zoals antiek
  • Een nieuw kunstwerk van grote waarde heeft aangeschaft

 

*Vraag naar onze polisvoorwaarden

 

Woonhuisverzekering
Met het verzekeren van uw inboedel heeft u uw woning nog niet verzekerd. Daarvoor sluit u een woonhuisverzekering af. Voor bezitters van een eigen woning is een woonhuisverzekering noodzakelijk. Met de woonhuisverzekering dekt u schade door brand, blikseminslag, storm, diefstal, inbraak en water. Het verzekerde bedrag is gebaseerd op de herbouwwaarde van uw huis. Dit bedrag wordt jaarlijks aangepast volgens de bouwkostenindex. Ook glas is kwetsbaar en duur. Daarom adviseren wij u uw glas tegen breuk mee te verzekeren in uw woonhuisverzekering. Een woonhuisverzekering betreft alles aan uw huis wat niet verplaatsbaar is of verhuisd kan worden.

 

Voordelen van een woonhuisverzekering van GROS financiële partners zijn:

  • U krijgt de dekking die het beste bij u past
  • U bent verzekerd voor het juiste bedrag
  • Wij kunnen u de laagste premie aanbieden

 

Ben ik niet onderverzekerd?
Wanneer u onze herbouwwaardemeter invult, weet u exact voor welk bedrag u verzekerd moet zijn. U bent dan meteen vijf jaar lang gegarandeerd niet onderverzekerd!

 

Check regelmatig uw woonhuisverzekering
Wanneer u uw woning heeft verbouwd of heeft verbeterd, dan is de waarde van uw woning veranderd. Neem dan contact op met uw adviseur van GROS financiële partners en vraag de gratis check aan. Deze check wijst uit of uw woning nog verzekerd is voor het juiste bedrag.

 

Bij GROS financiële partners geldt: maatwerk voor iedereen!

Meer Weten?

Neem contact op!

Wilt u meer informatie over particuliere verzekeringen? Bekijk deze website of vraag één van onze brochures aan. Natuurlijk staan wij u ook graag per email of telefonisch te woord:
T (0515) 232 704.