Caravan en vouwwagen
Uw vakantiehuis op wielen is een kostbaar en kwetsbaar bezit. Bij schade onderweg aan uw caravan of vouwwagen of bij schade door brand, diefstal of storm, bent u bij GROS financiële partners goed verzekerd. Veel van onze verzekeringen vergoeden daarnaast de kosten van vervangend vakantieverblijf, berging en vervoer. Met een caravan- of vouwwagenverzekering van GROS financiële partners kunt u onbezorgd blijven genieten van uw vakantie.

 

Voordelen van een caravan- en vouwwagenverzekering van GROS financiële partners zijn:

  • Uw caravan of vouwwagen én uw spullen in uw caravan of vouwwagen zijn het hele jaar door verzekerd
  • De verzekering geldt voor onderweg, op de camping en in de stalling
  • Wij handelen uw schade af, u kunt blijven genieten van uw vakantie
  • U kunt zelf kiezen wat u wel en wat u niet meeverzekert

 

Pleziervaartuigen
Met onze watersportverzekering is recreëren op het water voor u een genot. Gaat er toch iets mis, dan dekt onze uitgebreide verzekering de schade. Niet alleen een aanvaring met een ander schip is gedekt, maar ook de schade aan uw eigen boot. Hulpverlening, trailer en een volgboot zijn gratis meeverzekerd. En vaart u een jaar zonder schade, dan ontvangt u een aantrekkelijke korting op de al scherpe premie.

Meer Weten?

Neem contact op!

Wilt u meer informatie over particuliere verzekeringen? Bekijk deze website of vraag één van onze brochures aan. Natuurlijk staan wij u ook graag per email of telefonisch te woord:
T (0515) 232 704.