Auto- of motorschade? Blijf vriendelijk en vul het schadeformulier in!
Bij schade staat u er nooit alleen voor. Uw schadeadviseur van GROS financiële partners staat voor u klaar. Met één telefoontje schakelt u ons in en wij helpen u bij de afhandeling van de schade. Onze schadeadviseur zorgt er zo nodig voor dat er een schade-expert komt om de schade officieel vast te stellen.

 

Het invullen van het schadeformulier is zeer belangrijk:

  • Blijf vriendelijk
  • Beken geen schuld, de schuldvraag beantwoorden wij tijdens de afhandeling
  • Vul het formulier ter plekke volledig in, zowel de voor- als achterkant
  • Maak een duidelijke situatieschets
  • Zorg ervoor dat de ‘tegenpartij’ het formulier ondertekent
  • Maak foto’s van de schade, de situatie en het kenteken van de andere auto
  • Noteer de naam of namen van eventuele getuigen of bel de politie voor officiële vaststelling van de situatie
  • Houd zelf het origineel en geef de ‘tegenpartij’ de kopie

 

Het is handig altijd een leeg exemplaar van het schadeformulier in uw auto te hebben. Het Europees schadeformulier kunt u hier downloaden. Leg de print in uw auto!

 

Voor vragen kunt u altijd bellen met onze schadeadviseur. Zij staat u graag te woord. Mailen mag natuurlijk ook.

 

Wij handelen de schade niet alleen correct en snel af, maar we houden u ook op de hoogte van het verloop van de afhandeling.

 

Bromfietsverzekering
Een bromfiets, (elektrische) scooter en snorfiets moet u in Nederland verplicht verzekeren. GROS financiële partners kent de verzekeringsmarkt voor bromfietsen, (elektrische) scooters en snorfietsen maar al te goed. Wij kunnen u adviseren over de verzekering met de juiste dekking, voorwaarden en laagste prijs. En natuurlijk kijken we dan ook naar de ‘gevaarlijke’ kleine lettertjes. Neem contact op met uw adviseur van GROS financiële partners en vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag.

 

Fietsverzekering
De meeste verkochte fietsen zijn elektrische fietsen. De prijs van een nieuwe elektrische fiets is niet gering. Verzeker uw (elektrische) fiets daarom tegen diefstal, een aanrijding en andere schade. Per jaar worden in Nederland bijna een half miljoen fietsen gestolen, een fietsverzekering is daarmee zeker geen luxe.

Meer Weten?

Neem contact op!

Wilt u meer informatie over particuliere verzekeringen? Bekijk deze website of vraag één van onze brochures aan. Natuurlijk staan wij u ook graag per email of telefonisch te woord:
T (0515) 232 704.