Ieder moment van de dag loopt u als particulier risico’s. Daar wilt u natuurlijk niet aan denken. U hebt al genoeg andere zaken aan uw hoofd. Dan is het prettig om te weten dat er een financiële dienstverlener is die uw financiële zaken voor u regelt: GROS financiële partners. Wij nemen u alle zorgen uit handen, of het nu gaat om het verzekeren van uw woning, auto, boot en gezondheid of om het regelen van schade. Wij brengen uw financiële situatie grondig in kaart, waarna wij op basis van deze analyse voor u de meest interessante oplossing creëren. Ons advies is eerlijk en onafhankelijk, want GROS financiële partners is niet gebonden aan financiële instellingen.  

 

Pakketverzekering
Verzekeringen uitzoeken of regelen, daar zit niemand op te wachten. Dat hoeft nu ook niet meer. Onze verzekeringsspecialisten vergelijken continu de verzekeringen van alle marktpartijen op basis van premie, polisvoorwaarden en dekking. Ze selecteren voor u de verzekeringen die het best zijn afgestemd op uw wensen en eisen.

 

Uw voordelen op een rijtje:

• Het gemak van één polis, dus overzicht

• Kosteloze termijnbetaling

• Eén aanspreekpunt voor alle verzekeringen

• Pakketkorting mogelijk tot 12% op de jaarpremie

Meer Weten?

Neem contact op!

Wilt u meer informatie over particuliere verzekeringen? Bekijk deze website of vraag één van onze brochures aan. Natuurlijk staan wij u ook graag per email of telefonisch te woord:
T (0515) 232 704.