GROS financiële partners is dé expert op het gebied van hypotheken. De dienstverlening is breed. Op basis van inkomsten, uitgaven, wensen en verwachtingen gaan wij samen met u op zoek naar de meest ideale hypotheekvorm(en). Fiscale voordelen, rentepercentages gekoppeld aan rentevastperioden en hypotheekvoorwaarden wegen wij nauwkeurig tegen elkaar af.

 

De meeste hypotheekvarianten zijn afgeleid van een aantal hoofdvormen:

 

• Annuïteitenhypotheek
• Lineaire hypotheek
• Aflossingsvrije hypotheek
• Krediethypotheek
• Overbruggingshypotheek

 

GROS financiële partners begeleidt u vanaf het eerste gesprek tot en met het passeren van de hypotheekakte bij de notaris. Nadat de hypotheek is afgesloten, brengt onze hypotheekadviseur desgewenst met regelmaat uw financiële situatie in beeld.

 

Verzekeringen
Wij kunnen u ook adviseren over verzekeringen die u het beste meteen bij uw hypotheek kunt afsluiten. Denk daarbij aan een woonlastenverzekering of een overlijdensrisicoverzekering. Met een woonlastenverzekering kunt u de maandelijkse hypotheeklasten verzekeren tegen de gevolgen van arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Een overlijdensrisicoverzekering keert een bedrag uit bij overlijden waardoor de achterblijvende partner zijn of haar hypotheekverplichtingen kan blijven nakomen.

Meer Weten?

Neem contact op!

Wilt u meer informatie over hypotheken? Bekijk deze website of vraag onze brochure aan. Natuurlijk staan wij u ook graag per email of telefonisch te woord: T (0515) 232 704.